ANNONS
Integritet på Tailsweep

a6 med godaste fikat

/

Hej med några bilder på en ”halleluja så god” kladdkaka som jag, Tilde och Fanny fikade igår när vi var i stan. Ja den var så god så jag knappt kan beskriva, ni hittar den på a6 i Jönköping, det är bara att sätta igång och leta… LEDTRÅD: en trappa upp!

Fanny ville inte vara med på bild, hon tycker att jag är värdelös på att ta kort på henne. På mig själv vattnades det i munnen när jag såg kladdkakan, så mycket att det sipprade ut ur mungiporna. Det var ju inte lätt att ta en bra bild på mig heller då.

Tilde var gullig och ställde upp på en bild med kommentaren: Du har väl inte så många läsare ändå. Har jag sagt att jag älskar mina tonåringar 😀 Hahaha

Kolla här så smaskig kladdkaka. Marshmallows och karamelliserad mjölk kom jag och tjejerna fram till att det var i den.

Popcornet på toppen hann bli uppätet innan jag fotade bilden. Mmmm… det kommer inte dröja länge innan vi sitter på samma café och äter samma kladdkaka igen.

Mina kladdkakor som jag har bakat HITTAR NI HÄR

Denna veckan ska jag gå på begravning. Det känns mycket tungt, det är min pappas bror, alltså mina kusiners pappa som vi ska ta farväl av. Jag köpte en klänning igår i detta mönstret som jag tänkte ha på begravningen, vad säger ni? Kan man ha mönstrade kläder på en begravning, eller ska jag tänka om och använda något helsvart istället?

Tack och lov är jag inte van att gå på begravningar, snälla hjälp mig. Vad tänker ni? Funkar denna klänningen, eller inte?

Fin dag från mig till er alla!

4

Följ oss på Instagram ♥

@madameedithblogg
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00