ANNONS
Integritet på Tailsweep

Det stora i trädgården

/

Hej! Här kommer en bild på det stora i trädgården. Så här ser det ut hemma hos oss varje vår, en stor hög med stockar som ska sågas och klyvas till ved. Veden kommer hit med en stor timmerbil och lastas av med en kran. Proffs är det som gör det. Vi använder, vedkap, motorsåg och vedklyv för att såga upp stockarna i lagom stora vedbitar, ja ordet ”vi” var kanske lite ljug. Fredrik använder vedkap, motorsåg och vedklyv och jag använder bara vedklyv. Väldigt mycket arbete innebär det men till vårat stora hus är det ett bra val av uppvärmning. HÄR kan ni se bilder på förra årets vedhög och när Fredrik sågar med motorsåg.

Bakom vedhögen kan ni skymta byggställningen som plåtslagarna använder när de byter taket. På grund av väder och vind har takbytet stannat av lite men jag tror och hoppas att de kan fortsätta snart igen.

Fler bilder på huset HITTAR NI HÄR

Fortsatt fin dag till er alla!

4

Följ oss på Instagram ♥

@madameedithblogg
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00