ANNONS

Tacorester

/

tacofärsrester
Här kommer ett soligt hej från mig. Hur jobbigt det än är just nu för oss alla så får vi verkligen suga i oss av det fantastiska som naturen bjuder oss på. Våren! Den är ju här nu.

Vi behöver alla bli mindre sociala för en tid framöver men ni som kan, vistas ute. Ut och njut av trädgård, skog och vatten. Jag sitter gärna i trädgården när det är så här fint väder men att sitta på en sten vid en sjö är ju fantastiskt det med. Inte blir vi smittade av corona där. Håll avstånd till varandra men omfamna naturen. Testa att krama ett träd.

Jag tänkte berätta hur jag gör när det blir lite tacorester kvar efter fredagstacos till exempel. I en liten låda i frysen förvarar jag tacorester. Det är inte alltid som jag är sugen på att laga något med tacorester precis dagarna efter vi ätit tacos, då åker resterna ner i min lilla låda. När det är tillräckligt mycket tacofärs i lådan så låter jag färsen tina och så lagar jag något gott med den. Denna gången gjorde jag en tacopaj och använde ett recept som jag har här på bloggen. Paprika till att lägga på toppen hade jag inte hemma så det hoppade jag över. Klicka på rosa länken så kommer ni till receptet – TACOPAJ MED TACOSALSA

tips tacofärs
Det är även jättegott att göra toast av tacorester – LÄS HÄR Vad brukar ni laga för gott av tacofärs?

Ha det bra och njut av den fina dagen vi blir bjudna på idag. KRAM

0
4

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00