ANNONS

Vi kan väl ses på min Instastory

/

instastory tips intressant
Hej alla fina bloggläsare. Idag ses vi igen och lika soligt och fint väder är det idag också. Våren är underbar. Den förtjänar vi allihop efter så många grå att trista månader som vi nu äntligen har lämnat bakom oss.

Vi är friska och mår bra, jag hoppas att ni också gör det. När jag fastnar mycket i tankar om allt som händer i världen just nu så spelar jag musik. Hög musik i bra högtalare. Glada låtar med Björn Skifs är lugnande och känns härligt. La Det Swinge med Bobbysocks blir man glad av. Sven-Ingvars har många glada låtar som piggar upp. Kung för en dag med Magnus Uggla på hög volym sprider glädje i hela huset. Flera härliga sommarlåtar spelar jag också och tänker på tiden vi har framför oss med sol och bad.

Det hjälper inte att grubbla, det kommer inte att stoppa corona hur mycket vi än grubblar men det kommer att göra oss sjuka på andra sätt. Det skrämmer mig. Vi får lita på att de åtgärder som vidtas i samhället kommer att hjälpa oss, vi måste följa de råd och uppmaningar vi får. Det är det som vi kan göra.

Ni är några som har undrat över det som jag skrev HÄR och HÄR och jag tänker att det kanske är fler som undrar. Det är helt enkelt så att det finns män som roar sig med att fota sig själva under täcket och sedan skicka runt bilderna i hopp om att få napp. Jag har blivit mottagare av sådana bilder, det känns som att få in en blottare i sitt eget hem. Plötsligt bara är han där. Jag har tidigare kallat detta beteendet för trams och jag står fast vid det. Trams är vad det är, ingen blir imponerad av att få en sådan bild.

Jag har nu blockerat och stängt ute tramspellar och gör allt för att få en riktigt härlig grupp att hänga med på min Instagram. Det vore jätteroligt om alla ni här inne på bloggen också ville träffa mig där och följa mig på Instastory. Bilden i detta inlägget är taget därifrån. Jag försöker göra mina följare delaktiga genom att ställa frågor och många följare träffar jag även i privata meddelanden, där pratar vi om recept och allt möjligt som vi vill prata om. Väldigt roligt är det.

Ni hittar mig på Instagram HÄR användarnamnet är @madameedithblogg

Klicka på min profilbild för att se min story. Just nu finns det två bilder från vår matsal där. Välkomna att kika in.

Jag önskar er alla en riktigt fin dag med sol och glad musik. KRAM

0
7

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00