ANNONS

Där stod jag och fotade

/

valsat plåttak
Hej kompisar. Tidigare ikväll gick jag och Oscar in till hembygsparken som ligger bredvid vårat hus. Jag ville ta en bild på huset för att komma ihåg hur taket såg ut innan takbytet. På denna sidan sitter fortfarande det gamla taket kvar. För att få med så mycket som möjligt av huset på bilden så fick vi gå en bit utanför våran trädgård.

Det har varit en riktigt härlig kväll idag, jag och Oscar har planterat penséer och Fredrik har sågat ved med motorsågen. Solen har visat sig hela dagen och vi har druckit kaffe på trappan.

Vill ni se fler bilder på huset – KLICKA HÄR

Fortsatt trevlig kväll till er alla. Kram!

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00