ANNONS

Detta tittar Oscar på

/

bra barnprogram
Hej med ett tips till er som har lite yngre barn precis som mig. Oscar har blivit tokförtjust i ett program som finns på SVT Play (det behövs inget konto och det är gratis att titta på SVT Play)

Programmet heter JOHANS FORDON och där visar de olika maskiner och fordon som är spännande att titta på. Kanske gillar äldre barn det programmet också, det beror nog på vad man har för intresse. Oscar är 2,5 år och älskar det. Jag tycker också att det är kul att kolla ibland. Mycket roligare än många andra barnprogram.

nyttigt morötter äpple
Så här såg det ut i min degbunke tidigare idag. Morötter och äpple som simmade runt i degspad. Jag bakade bröd av allt det goda, äpple i bröd är väldigt gott tycker jag. Det är så trevligt med äppelbitar som små överraskningar inne i brödet. Barnen tycker verkligen inte om det så frallorna som jag bakade kan man kalla för mammas frallor 😀 Mammas egna frallebullar det är inte ofta jag kan säga så.

Jag fotade en del på brödet när jag bakade det så planen är att lägga upp det här på bloggen under helgen.

Jag önskar er en fin och härlig fredag. KRAM

Tips! Nu finns receptet HÄR

2
8

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00