ANNONS
Integritet på Tailsweep

Då var de högt upp och han har fyllt år

/

Hej. Här är det kallt men soligt idag. Nu när det är så härligt väder så går mina ”att göra ute projekt” på högvarv i huvudet. Jag älskar våren och jag älskar att planera projekt.

Fasaden på huset behöver fixas på några ställen, några lister behöver bytas och en del sprickor i fasadplankorna behöver lagas. För att det ska se snyggt ut kommer vi även att måla de sidorna på huset som vi lagar.

2011 målade vi om hela huset. På bilden ser ni min snälla pappa som hjälpte oss. Tilde och Fanny fick följa med honom upp i liften högt upp i luften. Det tyckte dem var så roligt. Då var Tilde 8 år, precis som Ludwig är nu och Fanny var 7 år. Det skiljer bara 14 månader på Tilde och Fanny.

I helgen har vi firat Melwin. I fredags fyllde han 12 år (alltså jösses! nästa år fyller han tonåring) På denna bilden var han liten och söt, nu är han stor och fortfarande söt.

Melwin har alltid använt sin kropp till de mest avancerade saker man kan tänka. Han var drygt ett år när han gjorde sin första kullerbytta. Han har klättrat i träd så länge jag kan minnas. Grym på fotboll när han spelade det, han har även gått på parkour och blivit antagen till truppgymnastik.

På gymnastiken i skolan fick han visa bakåtvolter för äldre elever. Stående på golvet och hopp upp i luften och snurra bakåt. Utan några hjälpmedel. Han älskar att göra volter från höga trampoliner i badhuset också. Jag står vid kanten av bassängen och är livrädd. Han är inte rädd.  Även på studsmattan ute i trädgården gör han avancerade volter och trix. Denna kroppsliga smidighet har han inte ärvt av mig, det kan jag säkert säga.

Han är svårflörtad att få med på bild nu för tiden men här när vi bakade drömmar fick jag med honom på en bild. Det är så kul att baka ihop med barnen.

Nu hoppas jag att ni alla få den bästa starten på den nya veckan. KRAM

0

Följ oss på Instagram ♥

@madameedithblogg
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00