ANNONS

Avslutar med ett väldigt onödigt vetande

/

svensk blogg bakverk matrecept
Hejsan hoppsan härliga fredag. Det har blivit mycket prat om corona i bloggen så idag pratar vi om något roligt istället.

Jag har fått så fantastiskt bra kontakt med många av mina följare på Instagram, vi skriver till varandra i meddelanden och har det bara härligt, alla lustigkurrar är borta. Så skönt.

I helgen ska vi fortsätta med veden, det är mest Fredrik som är duktig och jobbar och sliter med den, jag tänkte i alla fall att jag ska klyva upp en hög med ved som är kapad i längder och kanske stapla några rader. Om jag hinner bakar jag en kaka också.

Oscar har blivit världens goaste kille den senaste tiden. Småbarnsslitet är borta, ja det är ibland kämpigt att ha små barn som behöver hjälp med mycket. Men det är värt det. Nu kan han så mycket själv och språket utvecklas i rasande fart. Det är så roligt och vi kan sitta och prata om allt möjligt. Skojar och luras gör han ibland också. Mest luras han om att plåtslagaren kommer. Vi pratar ju en del om plåtslagaren nu när takbytet pågår. ”Bilen kommer” säger han då. När jag kollar ut genom fönstret så är inte bilen där. Då säger han: SKOJAR och skrattar.

Ja jag hoppas ju hinna baka något i helgen. Kan inte ni tipsa mig denna gången? Vad ska ni baka eller har ni kanske någon favoritkaka att dela med er av? Det skulle vara roligt. Skriv i ett meddelande här på bloggen, det är enkelt att kommentera. Passa på att testa.

Jag avslutar detta inlägget med ett onödigt vetande. När jag var liten stötte jag emot en glasflaska med chilisås i mataffären. Den föll ner på golvet och gick sönder. Det var pinsamt.

Stor fredagskram från mig och Oscar

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00