ANNONS

Bilder på årets motorsågning

/

gammalt hus vedeldning
Tjolahoppsan hejsan. Här har det sågats för fullt i vedstockarna denna helgen. Det här är vår för oss, att arbeta med veden. Sedan ska veden ligga länge och torka innan vi kan elda med den så det gäller att göra detta nu på våren. Förra årets vedhög kan ni se här.

motorsåg
Stora stockar sågar Fredrik med motorsåg och till tunnare stockar använder han en vedkap.

22
Oscar kör också med sin motorsåg. Han älskar att vara ute och fixa. Han har även hunnit med att meka lite med en gammal cykel. Borrmaskiner, sågar och skruvar och andra verktyg det är det bästa han vet. Mössan som Oscar har på bilderna är den bästa mössan som jag någonsin köpt till någon av barnen. Figurerna på mössan är reflexer och de syns så bra i mörker.

leksaksmotorsåg
Vädret har varit lite till och från under helgen. När solen har visat sig har det varit riktigt behagligt men plötsligt drar ett stort moln in framför solen och då blir det kallt.

reflexer mössa
Ha det riktigt söndagsgott och passa på att njuta av resten av dagen. Jag och Fanny har börjat titta på serien Sommaren med släkten på Dplay så nu ska vi kolla på ett avsnitt av den. Ha det gott, snart ses vi igen.

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00