ANNONS
Integritet på Tailsweep

Otursdag

/

Hej, jag sitter här i sängen bredvid min älskade Ludwig ikväll. Det är Ludwig som är den lille bebben på bilden, det är många år sedan bilden togs. Nu fyller han snart 8 år. Här finns en ny bild på Ludwig.

Han har otursdag idag som han själv uttryckte det. Han slog sig illa i asfalten när han var ute och lekte. Full fart med ansiktet rakt ner i asfalten. Älskade, älskade vän. Det gör ont i hela min kropp när barnen skadar sig eller mår dåligt. Jag såg inte när det hände så jag vet inte exakt hur det gick till men han kom springande in genom ytterdörren med kraftigt näsblod och skrubbsår i ansiktet.

Jag är nära honom här i sängen för att hålla koll på hur han mår och för att kunna ta ställning till om vi behöver söka sjukvård. Åh, om jag bara kunde backa tiden och förhindra att det hände… älskling.

Här är ett par bilder till på Ludwig, då var han lite större och vi skulle baka äppelfrallor.

Vi har varit ute mycket idag. Jag och Fredrik har satt igång arbetet med att byta lister på husfasaden, det är inte jättemycket jobb med det egentligen men vårat hus är ju högt. DET är jobbigt när det gäller allt arbete som vi gör på huset utomhus.

Inne är ju huset uppdelat i fyra våningar så där är inte höjden något problem, men utomhus, där finns minsann inga våningar att stå på. Förra året köpte vi en byggställning så strax är det dags att montera upp den. Sedan får vi flytta runt den till de ställen på huset som vi ska jobba med. Det funkar bra.

Nu kramar jag om Ludwig och önskar er en god natt.

0
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00