ANNONS
Integritet på Tailsweep

Mangoglass på 2 ingredienser

/

Hej, så kul att ses ♥ Klockan börjar närma sig kvällen och det är 17° utomhus. Helt underbart. Nu när det har blivit glassväder så vill jag tipsa er om världens enklaste och godaste glass som verkligen är busenkel att göra. MANGOGLASS 😛

2 ingredienser är allt som behövs. Fryst mango och lite vaniljyoghurt (mängd efter tycke) Vill ni inte använda vaniljyoghurt så går det bra med naturell yoggi istället. Jag tycker inte att man behöver söta mangoglassen med något extra men självklart går det att tillsätta lite florsocker om man vill.

MANGOGLASS (2 port)

Gör även en enkel DAIMGLASS (2 ingredienser)

Recept

  • ca 225 g fryst mango
  • 0,5 – 1 dl vaniljyoghurt

Gör så här

Mixa ihop fryst mango och vaniljyoghurt (det går även bra att använda naturell yoghurt) Anpassa mängden yoghurt efter den konsistens du önskar.

Spara ev. några mangobitar till topping på mangoglassen 😛 Ät och njut glassen direkt efter du mixat den.God nyttig och alldeles underbar mangoglass

Hitta snabbt utan bilder – Lista med bär och rabarber och en Lista med desserter

Snabbt och enkelt mixar man ihop mangoglassen med tex. en stavmixer. Det blir lagom mycket glass till 2 personer. Vill ni göra mer mangoglass så kan ni göra en större sats och använda en större mixer.

Hitta finns även en – Lista med cheesecake, glassås & glass

Snabbt, enkelt och gott. En av de godaste glassar man kan tänka sig. Den är så len och härlig i konsistensen och smaken är underbar alldeles underbar!

0

Följ oss på Instagram ♥

@madameedithblogg
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00