ANNONS

6 recept med kardemumma

/

recept med kardemumma
Hej så roligt att ni kikar in till mig idag. Ni är alla så välkomna.

Jag önskar er en fin Valborg och hoppas att ni kommer få ett härligt valborgsfirande även om det blir på ett lite annorlunda sätt detta året.

Vi ska ta det lugnt hela helgen och snickra vidare på huset. Det kommer att bli en del regn under helgen så vi gör så mycket vi kan. Det är ju några lister som blivit dåliga och de håller vi på att byta. Det är ganska kul att hålla på med sådant tycker jag.

Det känns så skönt när det blir gjort.

Oscar vilar nu och Tilde sitter på övervåningen och har hemstudier. Jag passade då på att sätta ihop en liten lista med tips på recept som innehåller kardemumma 😀 Jag älskar kardemumma! Gör ni också det?

Hoppas att ni ska gilla mina tips.

Här kommer 6 recept med kardemumma

Stor kram från mig

0
8

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ oss på Instagram ♥

@madameedithblogg
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00