ANNONS

Jag behöver öva helt enkelt

/

B7D7F05B-E761-4700-A869-30F88542B3F2
Hej kompisar. Ja jag gav ju lite upp efter att ha misslyckats med mina selfies några gånger nu och tänkte hålla mig till att fota mat och annat gott istället ett tag. Det är så mycket enklare.

Meeen det jag misslyckas med behöver jag ju öva på. Kanske skulle jag ta och köpa en hållare till min mobil… tips?

Har ni sett att det ser lite annorlunda ut här inne nu? Bloggen har fått en ny design. Det kommer bli så snyggt när allt är klart.

Det har blivit lite strul med mina kategorier så vi ska försöka lösa det så fort som möjligt. Jag skriver ”vi” för jag är inte ensam bakom denna sidan, även om det är själva innehållet som jag styr över. Jag skriver och fotar allt själv men mina samarbetspartners sköter den tekniska biten. Det känns skönt.

Jag såg att gillaknappen fortfarande ligger kvar under varje inlägg. Den vill jag gärna att ni trycker på, det blir som en liten hälsning till mig då även om den är anonym. Det är kul tycker jag. Att lämna kommentarer såg också ut att vara väldigt enkelt nu, det är så klart ännu roligare om ni gör det.

Nu ska jag krypa ner i sängen. Imorgon uppdaterar jag bloggen med ett nytt recept. Hoppas att vi ses då. KRAM

0
12

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00