ANNONS

Det flyter på bra nu

/

goda vrålgoda drömgoda
Gokväll allihop.

Jag sitter och jobbar i mitt receptarkiv just nu.

På kvällar och nätter då får jag som mest gjort, jag är en kvällsmänniska. Jag har så mycket energi på kvällarna och allt jag gör flyter på så bra under de sena timmarna.

Nu har jag börjat sätta ihop recepten i olika album. Dels vill jag lyfta fram gamla godingar, det kan vara recept som har hamnat långt bak i flödet till exempel.

Jag vill även göra det lättare för er att hitta bland mina recept och det viktigaste av allt, jag skriver om recepten så att de blir mer lättlästa. Det gillar mina barn särskilt mycket, de har börjat göra en hel del här ifrån bloggen nu.

Jag vill ännu en gång lyfta fram fördelarna med facebook. Alla inlägg här på bloggen kan ni dela där, till era egna sidor.

När ni går in på Madame Ediths facebooksida så hittar ni även recepten uppdelade i olika album (precis på samma sätt som jag håller på att fixa här på bloggen) Gå in på ”foton” Dela de inläggen hur mycket ni vill till era egna facebooksidor. Då hittar ni favoritrecepten lätt igen.

Klicka på länken för att hitta mig på facebook – Madame Ediths facebooksida

Kollaget i detta inlägget kommer från facebooksidan.

Fortsatt fin kväll, stor kram!

2
13

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ oss på Instagram ♥

@madameedithblogg
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00