ANNONS

Jag ska inte lägga ner bloggen

/

svart vit madame edith
Hej alla mina fina bästa bloggläsare. Jag har fastnat lite bakom kulisserna här i bloggen.

Men idag ses vi. Kul tycker jag.

Jag fixar för fullt med alla recepten för jag vill att det ska bli så bra som möjligt för er att båda kunna förstå recepten enkelt och att ni snabbt ska kunna hitta det ni letar efter.

Till hösten planerar jag att öka på med fler matrecept och det är särskilt husmanskost som jag skulle vilja ha mer av här inne.

Jag fick frågan om jag har planer på att lägga ner bloggen. Absolut inte! Jag älskar det jag håller på med och jag kommer att göra det så länge formatet blogg finns. Att jag även finns på sociala medier är inte negativt för bloggen, tvärtom. Det är ett hjälpmedel för mig att nå ut med det innehåll som jag skapar här inne.

I sociala medier får jag en nära kontakt med mina följare och det är otroligt roligt och värdefullt för mig. Jag är en ensamvarg som kan sittar i timmar framför datorn, förutom att jag har min familj runt mig så kan mina följare vara de enda som jag har kontakt med under en hel dag. Eller flera dagar också.

oscar fåtölj
Här ligger Oscar och har det gott i fåtöljen.

Jag låter barnen ha en slapp och kravlös sommar. De får göra i stort sett vad de vill under sommarlovet, vill de ta det lugnt en hel dag så får de göra det. Vill de vara med kompisar så får de det.

Det finns inga regler vad det gäller speltider, vill barnen spela tv-spel så får de göra det. Jag vill att de ska känna att de är lediga, verkligen lediga. Utan krav eller några tider att passa. Så gör jag, andra föräldrar gör på annat sätt.

Jag önskar er en fortsatt fin och härlig dag. KRAM

.

Följ mig gärna på FACEBOOK

Följ mig gärna på INSTAGRAM

4
10

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00