ANNONS

Hitta vitkålssalladen

/
579ACE73-625F-4710-8C94-565EDAB484C6

Hej alla mina vänner. Ni är så många som har hört av sig om min vitkålssallad som jag tipsade om på Instagram. Många av er har testat att göra den och många har frågat hur ni hittar den. Vitkålssalladen finns i kategorin GRÖNSAKER.

Det går även att söka på ” vitkålssallad ” i sökrutan. Tryck på det som ser ut som ett förstoringsglas och skriv in ordet vitkålssallad. Ni får då även upp träffar på maträtter som jag tycker passar bra med vitkålssalladen. Scrolla ner för att komma till inlägget som enbart innehåller receptet på vitkålssallad.

Även google kan hjälpa er att hitta receptet. Skriv tex. Edith vitkålssallad på google så kommer det upp en länk som tar er direkt till receptet. Jag avslutar detta inlägget med en dirketlänk till vitkålssalladen så att alla ni som kikar in till mig just nu enkelt ska kunna hitta salladen. Följ länken: VITKÅLSSALLAD

Jag önskar er en fin och härlig dag. KRAM

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00