ANNONS

Hitta potatis och köttfärsgratängen

/

50B201E6-5FA8-4CA2-82E7-0AF338B82624
Hej vänner ♥ Hoppas att allt är bra med er.

Igår tipsade jag om min potatis och köttfärsgratängInstagram. Om ni klickar på den rosa texten så kommer ni till min profil. Där kan ni se vad jag fyller mitt konto med. Självklart är ni alla välkomna att följa mig.

Flera följare tyckte att det var bra att jag lyfte fram denna köttfärsgratängen. Många berättade att det var deras favorit. Så jättekul tycker jag. Det finns inget roligare än att få sådana kommentarer.

Gratängen har ju kommit en bit bak här i flödet på bloggen, det går ju självklart att söka efter den i sökrutan men för att göra det ännu enklare läggare jag in en länk här – Potatis och köttfärsgratäng

Att det står ”länk i profilen” på bilden är för att bilden kommer från min Instagramsida. I min profil hade jag lagt en länk in hit till bloggen så att alla som ville enkelt kunde hitta köttfärsgratängen.

Jag önskar er alla en fin dag. Hoppas att det blir en potatis och köttfärsgratäng på eran matsedel denna veckan ♥ KRAM

2
5

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ oss på Instagram ♥

@madameedithblogg
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00