ANNONS

Hitta den flämtande uttern

/
uttern flämtande

Hej vänner. Hoppas att allt är bra med er och att ni har en skön torsdag. Jag har under ett par dagar varit iväg på olika möten.

Det är kul och intressant men nu är det skönt att landa här framför datorn igen och skriva lite. Det är det jag gillar bäst.

Ni är några stycken som skrivit till mig och tyckt att det är bra att jag lyfter fram recept från arkivet. Det känns jättekul att ni känner så. Jag har ju lyft fram olika recept både i små album och i enstaka blogginlägg. Nackdelen med formatet blogg är att material fylls på i ett ganska högt tempo och att favoritinläggen snabbt hamnar långt bak.

Självklart kan man söka efter de inlägg som man vill läsa igen, hur många gånger som helst, men jag gillar att hjälpa till. Därför länkar jag ibland bakåt i bloggen till olika blogginlägg som jag tror och hoppas att ni vill läsa igen. Oftast till olika recept.En favorit som jag ofta får kommentarer om är min mammas kycklingrätt som kallas för flämtande uttern ( tokigt namn på en kycklingrätt ) Ni är så många som testat att laga den och i dagens blogginlägg länkar jag till det receptet. Kanske blir det en flämtande utter till helgen 😛 Hoppas det ♥

Testa min mammas populära recept – FLÄMTANDE UTTERN

KRAM

2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00