ANNONS

Tortilla med ost till soppa

/
soppbröd ostsmak

TORTILLA MED OST

Gör även enkla och goda SMÖRDEGSPINNAR

Ingredienser

  • Tortillabröd
  • Ost
  • Cayennepeppar eller paprikapulver

Gör så här

  1. Täck ett tortillabröd med ost på halva sidan. Krydda med cayennepeppar eller paprikapulver. Vik sedan över den andra sidan av tortillabrödet över osten.
  2. Stek på båda sidor i en torr stekpanna. När osten smält är det klart.
  3. Skär upp i trekanter med tex. en pizzaskärare. Servera medan osten fortfarande är mjuk. Gott till soppa.

Hitta snabbt utan bilder – Lista med övriga bröd och en Lista med soppor, potatis & grönsaker

tortilla ost

Hej vänner med detta lilla tips idag ♥ Nu på hösten gör jag mycket soppa och jag bakar mycket bröd. Ibland när jag inte hinner baka bröd eller vill variera mig så steker jag ostfyllda tortillabröd till soppan. Som ni såg i beskrivningen ovan är det supersmidigt. Och gott!

Jag älskar stark mat och kryddar mina tortillabröd med cayennepeppar. Vill ni ha en mildare smak så kan ni ta paprikapulver istället. Eller bara använda ost, det är också gott. Nedan tipsar jag om några av mina favoritsoppor.

osttortilla soppa
smält ost tortilla
tortilla pizzaskärare

3 tips på goda soppor 😀 (bilder nedan)

Hoppas att ni blir sugna på att laga soppa med tortillabröd. Jag önskar er en fortsatt fin dag ♥

godaste världens soppor
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ oss på Instagram ♥

@madameedithblogg
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00