ANNONS

En till bild från Instagram

/
62F21C80-4819-4430-8C21-4B45AF8ADF92

Jamen vi kör väl en liten kvällshälsning idag också ♥ Denna bilden är en Instagrambild så några av er kanske har sett den innan.

Att fota nu i mörkret, så här på kvällen går ju inte så då är det kul att plocka fram lite bilder som jag inte har visat här på bloggen innan.

Vi har precis fått mail från skolan om åtgärder för att förhindra smittspidning av corona. För Melwin och Ludwig gäller inget ombyte vid gymnastik och ingen simundervisning. Hålla minst en armlängds avstånd till varandra. Tvätta händerna ofta och alltid innan maten. Hosta och nys i armvecket och var ute under rasten. Vid minsta symptom stannar man hemma.

Fanny som går på gymnasiet har denna veckan under två dagar övat på att ha distansundervisning för att vara förberedd på det om det skulle behövas. Högstadiet hos oss har just nu distansundervisning. Tilde som också går på gymnasiet har fått ändrade tider för att undvika trängsel på bussar och tåg. Hon kommer att börja senare på dagen en tid framöver.

Oscar är hemma med mig så hur förskolan jobbar vet jag inte. Hur har ni det hos er? Hos oss har coronafallen ökat. Mycket.

Nu är det alldeles svart utanför fönstret och det är dags för barnen att lägga sig. Ha en fin kväll. STOR KRAM

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ oss på Instagram ♥

@madameedithblogg
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00