Pasta med fläskfilé

PASTA MED FLÄSKFILÉ (4-5 port)

Laga även FLÄSKFILÈ MED BASILIKA OCH MOZZARELLA

Recept

 • 500 g fläskfilé
 • 2-3 dl champinjoner
 • 3 vitlöksklyftor
 • 1 dl grädde
 • 3 dl creme fraiche
 • 2 msk hackad basilika (färsk eller fryst)
 • Soya
 • Citron
 • Salt och vitpeppar

Gör så här

 1. Skiva fläskfilé. Bryn skivorna i smör. Lägg över på ett fat.
 2. Skiva champinjoner. Fräs i smör. Pressa ner vitlök. Lägg ner den brynta fläskfilén.
 3. Rör ner grädde, creme fraiche och basilika. Tillsätt soya tills önskad färg.
 4. Finriv det yttersta skalet på citronen. Rör ner valfri mängd citronskal och citronsaft i såsen. Smaka av med salt och peppar. Låt småputtra tills pastan är klar. Servera fläskfilén med pasta och sallad

En fläskfilé som är godare än godast

Hitta utan bilder – Lista med pasta och pannkakor och en Lista med kött och köttfärs

Hej igen, nu ses vi en stund till idag ♥ En läsare gjorde mig uppmärksam på att jag missat att flytta över denna godingen från min gamla blogg. Tack så mycket för det. Detta är en maträtt som jag verkligen vill ha med här i receptarkivet, en fläskfilé som är godare än godast.

När jag gick in på gamla bloggen så höll jag på att tappa hakan. Jag har inte varit där inne på länge nu och idag fick jag se bloggstatistiken. Ni ser den i bilden nedan. Helt galet många siffror, jag kan knappt läsa vad det står.

Ja otroligt roligt är det var ni än besöker mig. Här eller i gamla bloggen (den uppdateras inte längre) och i sociala medier.

Än en gång tusen tack alla ni som gillar det som jag håller på med. Jag lägger mig både glad och rörd ikväll. Kram!

2
20

Det har löst sig

Hej vänner ♥ Mitt problem med bilderna har löst sig. Jag fick köpa en kortläsare eftersom min dator vägrade att läsa in bilderna som den brukar göra. Det har aldrig varit problem med det tidigare. Väldigt skumt men nu ska det vara ordning på det igen.

Det är till receptinläggen som jag vill använda systemkameran att fota med, jag är mest van vid det och jag tycker att de bilderna blir bättre än dem som jag fotar med mobilen.

Nu när jag har haft uppehåll i mitt fotograferande så har jag jobbat med att få det ännu lättare för er att hitta här i bloggen.

Jag kommer från och med nu att avsluta varje receptinlägg med att länka till mina 3 huvudkategorier. Bröd, Mat och Sött är mina huvudkategorier. När ni väljer att klicka på någon av dessa tre så kommer ni till underkategorierna inom den valda kategorin. Sedan kan ni enkelt klicka er vidare.

När ni ser detta i kommande receptinlägg så kan ni testa att klicka runt i bloggen på detta sättet, då kommer ni förstå precis hur jag menar ♥

Jag önskar er alla en fantastiskt fin dag. Vi ses snart igen.

KRAM

0
17