ANNONS

Pasta med fläskfilé

/
E2A4BE05-9835-47A6-ABDE-DEB6C32A1D04

PASTA MED FLÄSKFILÉ (4-5 port)

Laga även FLÄSKFILÈ MED BASILIKA OCH MOZZARELLA

Recept

 • 500 g fläskfilé
 • 2-3 dl champinjoner
 • 3 vitlöksklyftor
 • 1 dl grädde
 • 3 dl creme fraiche
 • 2 msk hackad basilika (färsk eller fryst)
 • Soya
 • Citron
 • Salt och vitpeppar

Gör så här

 1. Skiva fläskfilé. Bryn skivorna i smör. Lägg över på ett fat.
 2. Skiva champinjoner. Fräs i smör. Pressa ner vitlök. Lägg ner den brynta fläskfilén.
 3. Rör ner grädde, creme fraiche och basilika. Tillsätt soya tills önskad färg.
 4. Finriv det yttersta skalet på citronen. Rör ner valfri mängd citronskal och citronsaft i såsen. Smaka av med salt och peppar. Låt småputtra tills pastan är klar. Servera fläskfilén med pasta och sallad

En fläskfilé som är godare än godast

Hitta utan bilder – Lista med pasta och pannkakor och en Lista med kött och köttfärs

8BEF1EB4-F5FF-4E29-89FF-235DE87FC385

Hej igen, nu ses vi en stund till idag ♥ En läsare gjorde mig uppmärksam på att jag missat att flytta över denna godingen från min gamla blogg. Tack så mycket för det. Detta är en maträtt som jag verkligen vill ha med här i receptarkivet, en fläskfilé som är godare än godast.

När jag gick in på gamla bloggen så höll jag på att tappa hakan. Jag har inte varit där inne på länge nu och idag fick jag se bloggstatistiken. Ni ser den i bilden nedan. Helt galet många siffror, jag kan knappt läsa vad det står.

bloggstatistik

Ja otroligt roligt är det var ni än besöker mig. Här eller i gamla bloggen (den uppdateras inte längre) och i sociala medier.

Än en gång tusen tack alla ni som gillar det som jag håller på med. Jag lägger mig både glad och rörd ikväll. Kram!

bjudmat med fläskfile sås
2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00