ANNONS

Men det var mysigt ändå

/
38F45F5D-2E86-48DA-8AEC-5221826B8D4E

Hej. Denna bilden tog jag 27 Mars i år. Den är från min Instagram. Solen sken och doften av kogödsel spred sig. Mycket. Varje vår åker ett stort fordon med gödsel fram och tillbaka på våran gata. Det är ett vårtecken.

Det luktar inte gott men det är vår.

Nu är det bara grått ute, så himla trist! Mörkt och grått har vi det, hur har ni det? Jag hoppas att solen kikar fram lite idag i alla fall för jag har ett nytt recept att ge er. Jag vill kunna fota snygga bilder till det. Då behövs ljus och allra helst dagsljus.

Om jag lyckas få till några bilder under dagen så ses vi igen om en stund. Jag hoppas det. KRAM

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ oss på Instagram ♥

@madameedithblogg
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00