ANNONS
Integritet på Tailsweep

Jag är tokig i dem

/

Hej, vad kul att ses ♥ Hoppas att allt är bra med er. Jag har bakat ett gäng med ostkex till idag. Jag jublar faktiskt lite när osten är tunn och den inte går att hyvla för då blir det kex hemma hos oss. Det är sååå gott!

Har ni hunnit testa att baka ostkexen? Så klart behöver ni inte vänta tills osten är tunn utan det går ju bra med vilken riven ost som helst men jag brukar passa på när vi har en ostskalk.

Alla gillar inte ostkexen här hemma, några av barnen tycker de ser ut som kakor och då är det inte populärt när de smakar ost. Haha bra tänker jag som får många kex själv. Blir ni sugna på att baka kexen så hittar ni receptet här: ostkex med sesamfrön

Idag är barnen hemma hos mormor och morfar (min mamma och pappa) och bakar pepparkakor. De gör det varje år och även detta året. Snart kommer de hem så i eftermiddag ser jag fram emot att få smaka på nybakade pepparkakor. Mmmm..

Jag önskar er en fortsatt fin lördag. Stor kram från mig!

0

Följ oss på Instagram ♥

@madameedithblogg
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00