ANNONS
Integritet på Tailsweep

Hitta krisp med nutella

/
8D1238DC-DE4D-4870-80F1-E84CD010AD5B

Hej ♥ Lika mörkt idag som igår.

Jag är ledsen att det blir så mycket fokus på vädret just nu men ljuset påverkar hur bra mina bilder blir. Bilderna ska leva länge i recepten och jag vill att de ska bli fina.

När jag får svårt att fota så passar jag på att lyfta fram recept från bloggarkivet. Idag vill jag att nutellacrisp ska få synas lite extra här på bloggen. Ni är många som älskar detta julgodiset och jag är alldeles tokig i det. Varje jul gör vi nutellagodiset och det tar slut alldeles för fort 😛 Att ta endast en bit är helt omöjligt. Det är verkligen tur att jag har en stor familj att dela alla godsaker med.

Choklad, nougat, nutella och cornflakes det är allt ni behöver. Smält ihop och låt stelna. Visst är det enkelt.

Följ länken så kommer ni till receptet – Nutellakrisp

Jag önskar er en fortsatt fin dag. KRAM

0
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00