ANNONS

Julgodis med vuxen smak

/
mörk tryffel

Hej vänner ♥

Idag har Oscar och jag uppdaterat ett till recept med nya bilder. En mörk och alldeles underbart god daimtryffel med ”vuxen smak”

Med vuxen smak menar jag att tryffeln har en stark chokladsmak. Den innehåller mörk choklad (det brukar inte vara populärt hos barn) Oscar tyckte om tryfflarna som vi rullade i florsocker så visst kan barn också tycka om dem. Det är nog lite olika. Jag tycker dem är väldigt goda till en kopp kaffe. Både till Jul och precis när som helst. I länken hittar ni de nya bilderna och receptet.

Mörk tryffel med daim – DAIMTRYFFEL

Lycka till med godistillverkningen. Stor KRAM

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00