ANNONS

Rischoklad

/
rischoklad

RISCHOKLAD – Klassiskt mycket enkelt julgodis ♥

Här finns fler godsaker till Jul – 16 tips på JULGODIS

Recept

  • 200 g choklad (ljus eller mörk efter tycke)
  • 1 msk rapsolja
  • ca 5 dl puffat rostat ris

Gör så här

  1. Bryt choklad i bitar. Smält ihop choklad och rapsolja över vattenbad.
  2. Rör ner puffat ris i den smälta chokladen (mängd puffat ris efter tycke)
  3. Häll ut blandningen som en stor kaka på ett bakplåtspapper. Eller klicka ut små högar. Låt stelna i kylskåp. Skär ev. i bitar. På bilden nedan ser ni hur puffat ris ser ut. Lycka till!

Hitta snabbt utan bilder – Lista med godis och godiskakor

ris puffat
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00