ANNONS

30-40 blir ett par stycken

/

instagram edith madde
Ja så här kan det också se ut när Oscar och jag fotar 😀

Sanningen är att de allra flesta bilderna slänger jag, jag fotar kanske 30-40 bilder och väljer ut ett tiotal. Sedan väljer jag ut ett par stycken av de som jag har sparat och det är de bilderna som hamnar på bloggen.

Mörkret nu gör att jag faktiskt har gett upp lite, antingen blir bilderna suddiga eller så blir de för mörka. Det är så tråkigt. Men jag säger till mig själv att recepten är viktigare än bilderna så det är bara att köra på. Kanske ska jag ta och önska mig någon sorts fotobelysning av tomten…

Ja, nog gnällt om detta för denna gången. Hoppas att ni har en fin fredagskväll. Och jag vill ju skicka en extra hälsning till alla nya som har hittat hit. Det känns så roligt ♥ Ni är alla så välkomna. Lämna gärna en kommentar så att jag får lära känna er lite mer. Puss!

I länken ser ni hur bilderna blev när vi fotat klart – FÄRDIGT BLOGGINLÄGG

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ oss på Instagram ♥

@madameedithblogg
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00