ANNONS

Den sämsta vi haft

/

tomteluvor
Hej, kul att se er ♥ Hur är det med julstämningen?

Här regnar det och granen har börjat barra (rejält) Haha ja det blir ju jul ändå. Ni som kikade på min Instastory såg hur ju barren föll. Helt galet, det är den sämsta granen vi någonsin haft. Jag är lite sugen på att avslöja för er var vi har köpt den men jag håller det för mig själv.

Oscar har fått en ny tomteluva. En randig och fin, den ville han gärna visa för er. Mjuk och gosig och randig. Grå och röd. Klart att man vill visa den och så älskar han verkligen att stå framför kameran. 3 år och fotomodell i mammas blogg. Min älskling. Tvekar ni på om ni ska försöka få barn när ni är runt 40, tveka inte. Finns tanken på det så tror jag att det är rätt. Om det går hela vägen så ger det så otroligt mycket glädje att få barn även när man passerat 40.

randig tomteluva
Efter att ha kämpat med hemstudier i några veckor så har Tilde äntligen fått jullov. Hon läser till stylist och det är inte helt lätt att ha praktiska uppgifter som ska redovisas på distans men det har hon fixat bra. En gång var jag hårmodell och jag blev även sminkad. Alltså så skönt. Att bara få bli ompysslad och bli så fin, det händer sällan för en 6-barns mamma kan jag lova.

Hur är det med de andra barnen då? Fanny läser samhäll på distans och hon går på jullov imorgon. Hon har också klarat sina hemstudier jättebra. Innan hon går på jullov ska hon ha julfika online med sina klasskompisar. Det var en bra lösning tycker jag.

Melwin och Ludwig har också julavslutning imorgon. De ska gå till skolan en stund på morgonen och sedan är de jullediga.

Hoppas att ni alla får en fin fortsättning på dagen. Imorgon ses vi igen. KRAM

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00