ANNONS

Det får jag ofta frågor om

/
D4C4EC86-F47B-4A82-8ECF-05B1C8704627

Jamen vi kör väl på med en till bild innan vi säger hejdå för idag. Fanny, Tilde och Oscar. I köket med det rutiga golvet. Det är här vi skapar alla recept som vi lägger upp på bloggen.

Det blir många timmar här inne.

Ibland skymtar ju golvet på bilderna, har ni tänkt på det? Jag tycker att det är kul att ha ett lite annorlunda golv och jag får ofta frågor om det. Det är ett klickgolv som vi har haft i så många år att det inte längre går att få tag på, möjligtvis begagnat men inte i butik, men det finns liknande varianter för er som är intresserade av att lägga ett rutigt köksgolv. Kolla i bygghandeln eller i golvbutiken.

Ja nu säger jag God Natt och vi ses imorgon igen ❤️ KRAM

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ oss på Instagram ♥

@madameedithblogg
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00