ANNONS
Integritet på Tailsweep

Inlägget innehåller annonslänkar

Nu åker barren ut

/

Hej vänner ♥ Ja nu är jag glad att denna bilden bara ska användas här inne i bloggen, detta kan vara min suddigaste bild under hela året. Haha ja nu var jag där igen.. gnällde om mörkret. Förlåt.

Men hörrni jag bara måste få tipsa er om denna toppen, jag går i den för jämnan här hemma, den är sååå skön! Jag såg att den var på REA nu och jag säger bara slå till. Under hundralappen. Toppen är från Lindex och ni hittar den HÄR

Idag ska vi klippa ner granen och äntligen få ut alla barren från huset, jösses vilken dålig gran vi lyckades köpa detta året. Nu funderar vi på en konstgjord gran till nästa år, flera av mina följare på Instagram tipsade om konstgjorda granar. Många har ju det men vilken är finast?? Hjälp mig, vad har ni köpt för gran och är ni nöjda?

Jag önskar er alla den bästa dagen. KRAM

0
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00