ANNONS

Hjälp mig att planera

/
09DF9C02-805E-4346-B377-A9CD09CE8539

Hej alla fina ❤️ Ja nu är det nya året här och det går snabbt mot förskolestarten för Oscar.

Ibland längtar han och vill börja nu! Eller helst igår.. Sekunden efter så vill han inte börja alls. Jag förstår att han är nervös, det är ju inte konstigt. Det är så mycket som är nytt och spännande.

Nu när jag kommer att ha mer tid till att fylla på med recept här på bloggen så skulle jag jättegärna vilja veta vad ni tycker. Vilka recept har ni testat? Vad tyckte ni om de recepten? Bra eller dåliga? Vad saknar ni? Vad vill ni ser mer av? Vad är bra? Vad kan bli bättre? Berätta gärna.

C9774740-B61A-4A74-B3C0-3101937EE9AD

Jag ställde liknande frågor på min sida på Instagram igår och fick en hel del spännande svar. Det känns jätteroligt och det hjälper verkligen mig att kunna planera för kommande blogginlägg.

Gå gärna in på Instagram @madameedithblogg och fyll på med fler förslag. Eller lämna en kommentar här.

97CAE851-E120-4EB3-863D-D76DA35810F1

Jag ställde även denna frågan i en story på Instagram. Vilka recept gillar ni bäst? MAT eller BAKVERK och det var jättemånga som ville se mer matrecept här på bloggen. Känner ni likadant?

Jag fick även in önskemål om att visa mer inredning. 

Ja det blev många frågor nu som jag öste över er, ni som vill svara är så välkomna att göra det. KRAM

2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ oss på Instagram ♥

@madameedithblogg
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00