ANNONS
Integritet på Tailsweep

Inlägget innehåller annonslänkar

Där har vi köpt tallrikarna

/

Hej vänner ♥ Ni är så många som har hört av sig med frågor om våra tallrikar. De är ju med i flera av recepten här inne. Vi har dem i tre olika färger, när vi är många runt bordet så dukar jag med alla olika färger på en gång. Det blir så snyggt! Att blanda dessa tallrikar i olika färger är mycket snyggare än att duka i enbart en färg. Ja, jag är lite nördig vad det gäller färger. Haha det är väl den gamla inredaren i mig som vill komma ut.

Vadå inredare? Ja, jag är inredare med utbildning från Ikeas hemort Älmhult. Just nu tar jag inga uppdrag men jag kan gärna hjälpa till med tips om ni vill. Det är bara att höra av er ♥

Min lille kompis i köket var med mig när jag fotade bilderna till detta inlägget. Oscar min goa Oscar, yngst i en barnaskara på sex barn. Han pratar fortfarande om hur bra det gick på BVC igår, både han och jag var så glada över hur bra det gick.

Ja var har vi då köpt tallrikarna? Tallrikarna kommer från Cervera och ni hittar dem HÄR

Nu ska jag plocka iordning lite ved till Wilma och hennes kille, de ska bege sig ut i snön och grilla i eftermiddag, vi värmer ju upp huset med ved så här finns det ved så det räcker och blir över.

KRAM

0
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00