ANNONS

Hälsning innan kvällsfix

/

726ED236-6EC7-440B-9DA5-8EF818533047
Hej vänner, jodå jag är här men lite ”bakom” det som ni ser. Det som syns här på bloggen är det allra sista momentet, före det ligger det många timmars arbete med många olika arbetsmoment.

Det är kul (jag älskar det) men det är mycket mer arbete än många tror. Ibland är det svårt att räcka till.

Jag har inte hunnit fota de senaste dagarna så jag lägger in en bild på Oscar idag, den tog jag när vi bakade de goda kexen. Mums så goda se var. Jag har fått några frågor angående inskolningen till förskolan, vi har haft kontakt med förskolan och vi har bestämt datum för första träffen som vi ska ha, snart blir det av. Spännande!

Nu ska jag sätta igång med lite kvällsfix innan barnen ska lägga sig. Det är en hel del att göra på kvällarna nu när skolan har börjat igen efter lovet. Vi ses snart igen. KRAM

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00