ANNONS

Min lille fotograf

/

supermario
Hej kompisar, hoppas att allt är bra med er.

Med oss är det bara bra. Idag har Oscar gått loss med kameran här hemma. Fullt med bilder har han tagit, han ser ju vad jag gör och vill göra likadant. Det är så roligt tycker jag. Efteråt får han titta på bilderna i datorn.

Tilde fastnade på några av dagens bilder. Jag passade på att smyga upp bakom Oscar och ta några bilder på honom när han höll på att fota.

supermario tröja
Idag har Oscar en tröja med Super Mario på sig, han är så nöjd med den. Melwin och Ludwig spelar ju tv:spel så han har blivit sugen på att prova att spela lite han också.

Nu spelar han Super Mario och jag brukar spela med honom ibland, man kan vara flera figurer som spelar samtidigt. Det är faktiskt riktigt roligt, vi kämpar med att klara olika banor tillsammans.

köksgolv svart vit
Sotaren har varit här idag.

Det var bara ett par månader sedan som han var här sist så det blev väldigt tätt mellan sotningarna denna gången. Mitt i vintern med minusgrader ute fick vi stänga av värmesystemet för att invänta sotaren (vi eldar ju med ved) Det var inte jättekul men det gick bra. Vid tolvtiden var han här och nu är det varmt och skönt i huset igen.

Jag önskar er alla en riktigt fin kväll. KRAM

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00