Jag kör på

Ja jag håller mig lite ”bakom” fortfarande och fixar med mina recept. Det är ensamt det som jag håller på med och det måste det få vara, annars blir jag aldrig klar. Fullt fokus och bara köra på, så jobbar jag bäst.

Samtidigt känner jag att jag måste få ta en liten paus då och då och skriva till er ❤️

Hur har ni det idag? Vad gör ni? Här hemma bakar barnen chokladbollar, det är så roligt att höra hur de fixar och pratar med varandra i köket. I ugnen står det en plåt bröd, det är Fredrik som bakar.

För att få en bild till detta inlägget så plockade jag fram en bild på Oscar och Fanny, lillebror och storasyster. Så fina och goa båda två.

Nu ska jag fortsätta att sortera recepten. Ha en fortsatt fin kväll. Vi ses snart igen. KRAM

0
10

Inlägget innehåller annonslänkar

Där köpte jag toppen

Hej vänner ♥

Är ni några från Insta här inne nu? Jag lade ut denna bilden där idag och fick frågor i DM om min blus. Jag har ju visat den här på bloggen innan och jag älskar verkligen den. Så tunn och skön och färgen är så snygg tycker jag. När jag vill känna mig fin så väljer jag ofta denna blusen. Ibland när jag är hemma och ibland när jag åker någonstans.

Jag har köpt den på Lindex och jag kikade in där för att se om den fanns kvar. Den fanns kvar, i tre olika färger. Nu när jag kollade på deras hemsida så blev jag sugen på att köpa en grön också, jag kanske ska passa på att klicka hem en grön när jag beställer kläder till Oscar inför förskolestarten.

Vill ni kika mer på blusen hittar den HÄR på Lindex hemsida.

(på bilden var Oscar 6 månader)

Nu går det verkligen snabbt. På torsdag nästa vecka ska vi till förskolan för en första träff. Det ska bli så roligt, som vi har pratat om detta här hemma (och även här i bloggen) I nästan 3,5 år har Oscar varit hemma med mig om dagarna och nu tar vi ett nytt kliv. Min lille kille som har blivit så stor. Jag gråter och är glad på samma gång.

Mitt arbete med att ordna bland recepten fortsätter även ikväll, jag ska försöka bli färdig med allt under nästa vecka så att jag kan köra på med lite nya recept snart igen. Jag vet ju att ni är många som väntar på det, det känns väldigt roligt tycker jag. Tack för att ni är så gulliga mot mig.

Fortsatt fin kväll till er alla. Stor kram!

2
10