ANNONS

Tack för hälsningar

/
A727E429-470B-4937-BC20-A8EC036E643A

Hej mitt i natten. Nu stänger jag av datorn för idag. Tack alla ni som har kikat in till mig under dagen och tusen tack för alla fina hälsningar som jag har fått ❤️ Ni är många som gillar det som jag håller på med här inne nu och tycker att det är lättare att hitta bland recepten, det glädjer mig mycket!

Ja, nu går det snabbt till torsdag, den stora dagen för Oscar. Visst har han tyckt att det har varit kul att vara hemma med mig och baka och fota men nu är det dags att fylla dagarna med lite andra spännande saker. Förskolan. Jag ska inte tjata om det här inne i bloggen mer men det känns verkligen speciellt för oss. Han är ju yngst i vår stora barnaskara.

Nu är det alldeles tyst i huset och jag ska gå och lägga mig. God Natt och sov gott ✨

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ oss på Instagram ♥

@madameedithblogg
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00