Men jag glömde ju

Men hörrni! Jag glömde ju att önska er en trevlig fredag i förra inlägget. Det hade jag ju tänkt att göra, då gör jag det nu. Jag önskar er alla den finaste fredagen ❤️ Största kramen från mig.

2
14

En dag i skolan

Godmorgon 💕

Idag ska Tilde åka till skolan, hon har haft hemstudier läääänge nu (väldigt länge) och det har funkat bra men eftersom hon går en stylistutbildning så krävs det ju en del praktisk övning. Det ska hon få idag. Skolan har köpt in munskydd och visir som eleverna kommer att använda under de praktiska momenten, vid sminkning och håruppsättning.

Hon kommer inte att återgå helt till att ha undervisning på skolan utan det kommer att vara just de praktiska ämnena som eleverna kommer att ha där. Resten blir som innan, att studera hemma.

I utbildningen ingår även en hel del praktik, ja det kan ni ju gissa hur enkelt det är att få en praktikplats nu.. nä det är ju inte det. Vilka företag tar emot elever under en pågående pandemi? Ja duktig är hon i alla fall och hon har ju alltid mig att öva på här hemma också.

KRAM

0
13