ANNONS

Träffat kompisarna

/
A71C76B0-9196-46B7-8BF5-CCA0DE783C31

Hej vänner ♥

Nu har vi varit i förskolan och Oscar har fått träffa sina nya kompisar. Det gick så bra! Jag känner mig lugn nu och jag kan äntligen släppa alla tankar som jag haft kring förskolestarten. Pedagogerna är fantastiska och lätta att prata med, det är mycket värt tycker jag. Att ha en bra kontakt med dem.

Med risk för att upprepa mig (förlåt om jag är tråkig) så kan jag berätta att jag även idag kommer att köra på i bloggarkivet. Haha kanske blev ni inte jätteförvånade… men jag tänker att det är lika bra att göra så tills allt är klart.

Nytt och fräscht material får vänta lite tills jag har fått ordning på allt. Medan jag fixar med det så får ni jättegärna lämna in önskemål om det är något särskilt recept som ni vill ska finnas med i receptarkivet. Skriv det i så fall i en kommentar.

Jag önskar er alla den bästa måndagen. KRAM

0

Följ oss på Instagram ♥

@madameedithblogg
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00