Träffat kompisarna

Hej vänner ♥

Nu har vi varit i förskolan och Oscar har fått träffa sina nya kompisar. Det gick så bra! Jag känner mig lugn nu och jag kan äntligen släppa alla tankar som jag haft kring förskolestarten. Pedagogerna är fantastiska och lätta att prata med, det är mycket värt tycker jag. Att ha en bra kontakt med dem.

Med risk för att upprepa mig (förlåt om jag är tråkig) så kan jag berätta att jag även idag kommer att köra på i bloggarkivet. Haha kanske blev ni inte jätteförvånade… men jag tänker att det är lika bra att göra så tills allt är klart.

Nytt och fräscht material får vänta lite tills jag har fått ordning på allt. Medan jag fixar med det så får ni jättegärna lämna in önskemål om det är något särskilt recept som ni vill ska finnas med i receptarkivet. Skriv det i så fall i en kommentar.

Jag önskar er alla den bästa måndagen. KRAM

0
23

Hitta dumlekakorna

Nä nu måste jag kika in här och prata lite med er igen ♥

Hej vänner, hur har ni det? Jag har ju suttit med näsan i datorn större delen av helgen, skrivit och länkat och känner att det börjar bli riktigt bra ordning på recepten här inne nu. Några av er har önskat små bilder bredvid varje recept, jag håller med om att det hade varit en bra lösning men jag har inte den tekniska kunskapen för att få till det på ett bra sätt.

Teknikerna på Tailsweep som också jobbar med denna sidan har fixat så att recepten som är kategoriserade visas med stora bilder. Då får ni scrolla igenom allt för att söka bland recepten, det funkar ju jättebra när man söker inspiration tänker jag. Det jag håller på med nu är en snabbvariant som ni kanske mest kommer att använda när ni söker efter ett speciellt recept. Som jag berättade innan så är ni flera som önskat någon slags genväg till att hitta recepten. Detta är min lösning, antingen använder ni listorna eller så kan ni använda sökrutan.

Hittar ni inte det som ni letar efter så kan ni självklart fråga mig. Jag hjälper gärna till.

Innan jag säger hej då för idag så tänkte jag att vi kör ett ”hitta recept” En av de enklaste kakor man kan baka och ett topprecept i kategorin Ediths Bästa. Ja men visst är det havrekakor med dumle jag tänker på. Har ni testat att baka dem? Galet goda! I länken nedan hittar ni receptet.

DUMLEKAKOR

Jag önskar er alla en fortsatt fin kväll. KRAM

0
16