ANNONS

Knasig bild

/

7B31ECF2-DBB8-47AD-B684-B09D07330CC8
Hej kompisar ❤️

Idag säger vi hej med en knasig bild. Oscar brukar leka med bilder i min telefon och denna var han särskilt nöjd med.

Vi har precis kommit hem från förskolan, inskolningen pågår fortfarande. Idag var tanken att jag skulle lämna Oscar en liten stund. Det gick inte. Inte alls. Ajajaj vad ont det gjorde i mammahjärtat när han bröt ihop när jag skulle säga hejdå, det gick bara inte att lämna honom. Jag fick helt enkelt stanna.

Nu är vi hemma igen och han pratar om hur roligt det var på förskolan, ja det kommer att bli bra, men det kommer att ta tid och det måste få göra det. Det var lite av vad vi har gjort idag, hoppas att allt är bra med er och att ni får en riktigt fin fortsättning på onsdagen. KRAM

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00