ANNONS

Så gick det idag

/

8757EE09-E5A2-4588-80E1-F9F4991EDDBD
Hej vänner ♥

Jag skulle ju inte tjata ut er med Oscars förskolestart men jag kan inte låta bli. Igår gick det ju inte alls, han bröt ihop totalt och det gick inte att lämna honom.

Idag var vi väl förberedda innan vi kom dit. Nussen (en snuttefilt) och en liten nalle fick följa med i väskan. På morgonen pratade vi om allt han hade upplevt på förskolan dagen innan. Vi lekte också en lek, vi turades om att varannan gång säga något som vi minns från förskolan. Tex. började jag att säga att det fanns kritor, sedan sa Oscar att det fanns bilder på katter och så fortsatte vi så en stund. Oscar berättade att det blev för pirrigt i magen när han skulle gå in i matsalen (det var då han bröt ihop) Jag berättade att det ibland kan vara pirrigt i min mage också, när jag gör något som jag är nervös för så pirrar det i min mage med. Tex. kan det pirra rejält när jag i det lilla samhället som jag bor i blir igenkänd som ”Madame Edith” Alla vill mig väl men att vara ”offentlig” på en liten ort är inte lätt.

För en stund sedan fick jag en bild på Oscar skickad från förskolan, idag kunde jag lämna honom lite. De berättade att det går bra. Så skönt! Han ville inte äta något men han hade suttit och sällskapat lite med barnen i matsalen i alla fall. Med vantar på för han skulle ju ändå åka hem snart.. haha jösses, ja det kommer att ta tid men idag tog han ett steg framåt och det känns bra.

KRAM

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00