ANNONS

Bästa receptet på cowboysoppa

/
7884CEDC-056B-4B7F-82A6-61739E70F748

Hej vänner ♥

Strålande sol och fredag, härligt! Något som var mindre härligt idag var när jag och Oscar skulle säga hej då. Det var stora tårar som föll. Jobbigt, så jobbigt men det gäller att inte ge upp. Nästa vecka gör vi ett nytt försök.

Nu när det är helg så vill jag tipsa er om att göra en stor sats cowboysoppa. Ät en del av soppan i helgen och ta med goda ”sopparester” i matlådan nästa vecka. Cowboysoppa går jättebra att värma upp flera dagar efter tillagningen, den kan till och med smaka ännu bättre och ännu godare efter ett par dagar i kylen. Länk till mitt allra bästa recept på cowboysoppa hittar ni i länken nedan.

COWBOYSOPPA

Jag önskar er alla en fortsatt fin dag. KRAM

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ oss på Instagram ♥

@madameedithblogg
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00