ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Det tycker jag inte om

/

A50FE661-1A0F-439D-8F58-5B0059DD6A56
Jodå nu börjar krafterna komma tillbaka (för både mig och Oscar) då vill vi såklart skicka ett litet hej till er. Hur har ni det så här på lördagskvällen?

Bra hoppas jag (vi) ❤️

Jag ska sätta mig i lugn och ro ikväll och klicka hem lite nya kläder till barnen, det är ju så kallt ute nu så det kommer att blir en hel del vinterkläder som jag köper (och en del tröjor) Nu när Oscar går på förskolan så räcker det inte med termobyxor på honom när han (och kompisarna) är ute, jag ska se om jag hittar några fleecebyxor som han kan ha under termobyxorna så att han slipper frysa. Ibland är de ute i 1,5 timme och det är ju så kallt!

Det är fantastiskt vackert ute nu på vintern med all snön men kylan, ja den tycker jag inte om. Vår och sommar gillar jag bäst. Sol, fågelkvitter och grönska, det gör mig pigg och glad.

Det känns så skönt att få skriva och prata lite så här med er innan jag stänger ner datorn för dagen, hoppas att ni också tycker det.

KRAM ✨

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00