ANNONS

Det var ingen fara

/
3EFDC107-0558-41DB-A28A-EA1F40EA04B9

Men käre nån (är det ett småländskt uttryck?)

Ja hur som helst. Jag visade i en händelse på Instagram att Oscar rev ost på ett rivjärn. Vi skulle göra piroger tillsammans. Det var inte bra att han rev osten (!!) han kunde minsann riva sig på fingrarna. Jag förstår det. Men Oscar är van att hjälpa till i köket och jag var inte alls orolig för det, alla mina barn hjälper till i köket.

Genom att använda redskapen så lär de sig. Ja jag känner faktiskt att jag vill få ur mig ett litet ”suck” när jag får sådana kommentarer.

Alla skrev ju inte om att Oscar rev osten, flera frågade efter receptet så jag länkar till det här i inlägget. Vi bakade piroger med ost och skinka och här kommer länken – OST OCH SKINKPIROGER

Tack för idag. KRAM

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ oss på Instagram ♥

@madameedithblogg
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00