ANNONS

Jag har en klump i magen

/
D7360D0E-BB43-4686-B810-729D2C397BE3

Godmorgon ❤️

Nä fy idag känner jag mig som världens sämsta mamma. Jag kan inte i detalj gå in på vad det är som gör att jag känner så men det har såklart att göra med Oscars förskolestart. Han har tydligt visat att han är stressad över det som händer.

Bilden är från ett tillfälle då vi fotade och bakade tillsammans.

Idag är han ledig, måndagsledig som jag kallar det. Det kommer han alltid att vara men imorgon gör vi ett nytt försök med förskolan igen. Jag har en stor tjock klump i magen över detta, jag vet ju att han kommer att bli lika ledsen då som han blev i fredags och det är ju inte konstigt men hur ska jag få det att bli så bra som möjligt?

Skriv till mig, vad tänker ni? Jag behöver någon att prata med. KRAM

1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ oss på Instagram ♥

@madameedithblogg
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00