ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Tonfiskröra

/

tonfisk röra
Hej vänner ♥

Nu ska ni få ett recept på något riktigt smaskigt! Tilde håller på att fixa världens godaste tonfiskmackor till melodifestivalen ikväll. Alltså nomnom så gott, åh vad jag älskar detta. Tildes tonfiskröra är såå god.

Ibland äter vi tonfiskröran på rostat bröd, ibland i baguette och ibland till bakad potatis. Den passar även bra som fyllning i smörgåstårta eller att äta tillsammans med en enkel grönsallad och kokt ägg ( perfekt om man äter efter LCHF ) Så här enkelt gör ni:

Skålen som tonfiskröran ligger i kommer från Åhléns, ni hittar den HÄR

tonfiskröra rödlök

TONFISKRÖRA (receptet räcker till 2 baguetter)

Gör även Tildes goda TZATZIKI

Recept

  • 1 liten rödlök
  • 3/4 dl creme fraiche
  • 2-3 msk majonäs
  • 1 burk tonfisk (i vatten)
  • Citronpeppar
  • Salt och vitpeppar

Gör så här

  1. Skala och finhacka rödlök.
  2. Rör ihop rödlök, creme fraiche och majonäs. Mosa ner avrunnen tonfisk. Smaka av med citronpeppar, salt och vitpeppar. Servera röran kylskåpskall. Tonfiskröra är gott i tex. baguette eller bakad potatis 😛

Tildes tonfiskröra är ett självklart recept i Ediths Bästa

Hitta utan bilder – Lista med stuvning, såser och röror och en Lista med fisk och skaldjur

fyllning tonfisk

Denna gången hade vi köpt baguetter som Tilde använde. Det är bra att fylla baguetterna några timmar innan man äter dem så att de får suga åt sig lite av den goda fyllningen.

tonfiskröra
Hoppas att ni blir sugna på att testa Tildes tonfiskröra. Om många gillar detta receptet (tryck på ♥ här under) så lovar hon att ni snart ska få ett till recept på ”röror” av henne. KRAM

rödlök tonfiskröra

tonfiskröror

Följ oss även här: FACEBOOK & INSTAGRAM

hemma-brod-baka

Varje länk leder vidare till flera olika recept

2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00