ANNONS

Hitta semlorna

/
DBED8F73-F2CC-437E-B146-303D956BDD13

Hej kompisar, hoppas att allt är bra med er ♥

Här hemma håller Tilde på att förbereda inför semmeldagen imorgon, hon ska testa något nytt och jag har fått lov att dela med mig av receptet till er. Något med choklad ska det bli hälsar hon 😛 Jag lägger upp Tildes semlor här på bloggen så fort allt är fotat och klart (imorgon)

Om ni är sugna på att baka vanliga klassiska semlor så länkar jag till det receptet här så ni enkelt kan hitta dem. 10 semlor får ni ut på receptet och de blir så fantastiskt saftiga och goda. De är mina favoritsemlor. Lycka till med semmelbaket och jag hoppas att ni vill kika in till oss imorgon igen.

Här hittar ni de klassiska semlorna – SEMLOR

KRAM

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00