ANNONS

Tack för denna veckan

/
38AEDE5D-4766-48E6-9EA7-8B4B6E7F5097

Hej kompisar ♥

Jag vill säga tack för denna veckan, tack för att ni kikar in till oss och tack för att ni gillar det som vi gör här inne. Och att ni visar det. De allra flesta kommentarer är snälla och de kommentarer som är mindre snälla är roliga att få också. All kontakt vi får med er läsare är uppskattat.

Jag läser allt och jag ber om ursäkt om jag inte hinner svara snabbt alla gånger. Jag svarar på dagar, kvällar, helger och nätter både på bloggen och sociala medier men under den tiden är jag också med min familj.

Nu laddar vi för skolan som börjar för barnen imorgon, efter ett skönt sportlov. Tyvärr har de vänt lite på dygnet under lovet så det blir nog inte helt lätt att få dem i säng ikväll. Jag hoppas att de kommer vara pigga imorgon i alla fall.

Fortsatt fin kväll till er alla. KRAM

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00