ANNONS

Frysa vindruvor

/

frysta vindruvor
Hej vänner ♥

Idag firar vi in helgen med ett makalöst bra tips som jag fått av Tilde. Hon pratade om att frysa in vindruvor redan förra sommaren, alla gör det talade hon om, hon hade testat det hos en kompis. Det är tur att jag har mina tonårstjejer, de håller mig uppdaterade. Jodå, det är klart att jag också ville testa. Men det blev aldrig av… så typiskt mig, jag kom inte längre än till tanken. Och det var ju dåligt av mig för det kräver verkligen ingen arbetsinsats alls för att fixa frysta vindruvor.

Jag trodde att jag skulle plocka bort vindruvorna från kvisten och kanske dela på dem. Och sedan styckfrysa druvorna. Det var det som hindrade mig lite. Det kändes lite pilligt. Nu pratade vi om frysta vindruvor för ett par dagar sedan, jag och Tilde och då berättade hon att nej då, det kräver inget arbete alls!

frysa vindruvor

Köp en ask vindruvor och ställ in den direkt i frysen. Det var allt. Så det har jag gjort nu.

Och jösses säger jag bara. Så oväntat gott detta blev. Jag trodde att det skulle bli helt okej men att det skulle bli så här gott, det trodde jag inte. Får jag välja mellan isglass och frysta vindruvor en varm sommardag så väljer jag druvorna. Små barn tycker jag inte ska äta frysta vindruvor, det känns farligt, det finns risk för att de kommer sätta i halsen. Men annars, vuxna och äldre barn. Testa, det är gott!

KRAM

2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00