Elvispa ihop allt utom dumle och tryck ihop till en deg.
Dela dumle i småbitar. Arbeta in dumlebitarna i degen.
Forma degen till bollar (stora som golfbollar) Grädda mitt i ugnen 175° i ca 10 min.
Om dumle flyter ut under gräddningen så kan ni forma kanten av kakan med en kniv när kakan är varm. Synlig dumlekola kan efter gräddning bli något hård (akta tänderna)
Hej med ett nytt recept i kategorin Ediths Bästa ♥ Tilde och jag har tagit fram ett kycklingrecept som vi är sååå nöjda med. I receptet har vi skrivit färskost med smak av vitlök och örter, det finns massor av olika tillverkare av färskost men vill ni använda samma som oss så använder ni philadelpihiaost. Ni kan självklart använda vilket märke ni vill men det var philadelphiaost som vi hade.
Precis som i många andra av våra grytor har vi tillsatt vitlök, det är världens bästa krydda och passar så bra till kyckling. Det var vitlök i färskosten och vi tillsatte ännu mer vitlök genom att pressa ner ett par vitlöksklyftor under tiden vi stekte kycklingen. Åhhh… så gott alltså! Och det doftade ju så gott i köket när vi lagade maten, denna kycklinggrytan måste ni testa.